Westenwind

Het is altijd leuk om een logo te maken maar het draait niet alleen om het ‘doen’. Toen Stephan Bes mij benaderde om een logo voor zijn droombedrijf te ontwerpen was het belangrijkste om zijn droom tot leven te wekken. Hoe pak je dat nu aan? 
 

Samen zijn we er goed voor gaan zitten: we verzamelden alle voorbeelden die aanspraken en deden daar nieuwe ideeën bij. Daarna kwam het moeilijkste: de afval race. Wat moet weg en wat blijft over? Gelukkig mocht ik hem goed aan de tand voelen en kwamen we tot een helder logo.

Hiermee had Stephan binnen no-time een logo dat o.a. de bank kon overtuigen voor een lening. Dat Stephan wist waar hij aan begon was direct duidelijk. Binnen een jaar waren er genoeg sporters om zich heen om zijn bedrijfsplan rendabel te maken. Het Westenwind logo sloeg blijkbaar goed aan want ik kreeg al snel een bedrukt t-shirt, zag een website met het nieuwe logo en kwam ook in Amsterdam sporters tegen met het kompas op de rug. In de gemeente Schagen kreeg hij een nominatie als ondernemer van het jaar door de Ondernemers Federatie Schagen (OFS).
 
Het logo bestaat uit barbells (gewichtstangen) en verwijst naar zijn stulp in Warmenhuizen (kompas/windroos op het westen). Stephan haalt geregeld de lokale kranten en is op sociale media zeer actief.
 
Je vind zijn ‘box’ op de Stationstraat 24 unit 1A in Warmenhuizen en op de website http://www.crossfitwestenwind.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.