Arcam
Na werkzaamheden als curator aangenomen in 2020 als programmamaker en hoofd Educatie bij het Architectuurcentrum Amsterdam (Arcam). Vervolgens gestart met de vernieuwing van educatieve programmaonderdelen en de nieuwe Architectuurgids.

Nationaal Monumentenportaal
In 2019 heb ik met de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) een interactief portaal voor Monumenten ontwikkeld. Het portaal is ontwikkeld om vraag en aanbod van private en culturele partijen bij elkaar te brengen op het gebied van monumentale erfgoed en culturele activiteiten.

Geelvinck Fortepiano Festival
In 2018 en 2019 heb ik met het Geelvinck Museum samengewerkt voor het verbeteren van de promotie omtrent het Fortepiano Festival. Samen met Studio de Zoete inval hebben we een strategisch plan geschreven en uitgevoerd om meer zichtbaarheid te geven aan dit unieke muziek evenement.

Koninklijke- Holland Beker
Jaarlijks wordt Aegon Koninklijke- Holland Beker gehouden in Nederland. Voor dit evenement werkte ik van 2015-2019 samen met de vele vrijwilligers om duidelijke en professionele beeldtaal te scheppen die past bij dit internationale evenement. Producten lopen uiteen van plattegrond tot magazine.

Habrí

Fundashon Pro Monumento
Samen met de werkgroep educatie heb ik ik materiaal ontwikkeld voor het betrekken van jeugd bij de lokale Monumentendag ter promotie van het (UNESCO) werelderfgoed te Willemstad, Curaçao.

Lid Adviespanel Cultuur en panel Evenementen
Het adviespanel cultuur Zaanstad adviseert het college van Zaanstad gevraagd en ongevraagd over het cultuurbeleid van de gemeente. Het panel bestaat uit vijf leden. Het panel beoordeelt subsidieaanvragen op basis van de subsidieregeling amateurkunst en culturele activiteiten. Daarnaast is het panel goed op de hoogte van cultuurbeleid. Sinds 2021 ook lid van het evenementenpanel ter beoordeling van subsidie aanvragen.