ARCAM
Bij het Architectuurcentrum Amsterdam (ARCAM) werk ik aan het opzetten van exposities en het uitbouwen en up-to-date maken van de Architectuurgids. Mijn onderwijs ervaring zal ik inzetten voor de educatieve programmaonderdelen van ARCAM. Tevens adviseer ik bij het opzetten van een nieuwe website.

Nationaal Monumentenportaal
In 2019 heb ik met de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) een interactief portaal voor Monumenten ontwikkeld. Het portaal is ontwikkeld om vraag en aanbod van private en culturele partijen bij elkaar te brengen op het gebied van monumentale erfgoed en culturele activiteiten.

Geelvinck Fortepiano Festival
In 2018 en 2019 heb ik met het Geelvinck Museum samengewerkt voor het verbeteren van de promotie omtrent het Fortepiano Festival. Samen met Studio de Zoete inval hebben we een strategisch plan geschreven en uitgevoerd om meer zichtbaarheid te geven aan dit unieke muziek evenement.

Koninklijke- Holland Beker
Jaarlijks wordt Aegon Koninklijke- Holland Beker gehouden in Nederland. Voor dit evenement werk ik samen met de vele vrijwilligers om duidelijke en professionele beeldtaal te scheppen die past bij dit internationale evenement. Producten lopen uiteen van plattegrond tot magazine.

Habrí

Fundashon Pro Monumento
Samen met de werkgroep educatie heb ik ik materiaal ontwikkeld voor het betrekken van jeugd bij de lokale Monumentendag ter promotie van het (UNESCO) werelderfgoed te Willemstad, Curaçao.

Lid Adviespanel Cultuur
Het adviespanel cultuur Zaanstad adviseert het college van Zaanstad gevraagd en ongevraagd over het cultuurbeleid van de gemeente. Het panel bestaat uit vijf leden. Het panel beoordeelt subsidieaanvragen op basis van de subsidieregeling amateurkunst en culturele activiteiten. Daarnaast is het panel goed op de hoogte van cultuurbeleid.